Udbytte: 12 portioner.
1 kop (ca. 5 ounces) chokolade cookie eller chokolade graham krakker krummer
3 spsk smeltet smør eller margarine
2 pint kurve Californien jordbær, stammede og halveret
2 kopper (12 ounces) halvsød chokolade chips
1 / 2 dl vand
2 spsk lys majssirup
2 1 / 2 kopper piskefløde, divideret
1 spsk sukker
I skål, bland krummer og smør til blandingen grundigt. Tryk jævnt på bunden af 9-tommers springform eller cheesecake pan. Stand jordbær halvdele, rørende, side-by-side, påpegede ender med nedskæringer sider mod siden af gryden. Braklægning.
Placer chokolade chips i blender container. I lille gryde over medium varme, blande vand og majssirup, bringe i kog og lad det simre 1 minut. Umiddelbart hæld chokolade chips og blend indtil glat. Afkøles til stuetemperatur.
I mellemtiden, i store mixer skål, slå 1 1 / 2 kopper af cremen til at danne stive toppe. Med gummi spatel, for at folde afkølet chokolade i flødeskum blanding grundigt. Hæld i forberedt pan; niveau toppen. (Points of jordbær kan udvide ovenstående chokolade blanding.) Cover og opbevares i køleskab 4 til 24 timer.
Op til 2 timer før servering, i mellemstore mixer skål slå resterende kop fløde til at danne bløde toppe. Tilføj sukker og fik at danne stive toppe. Fjern side af panden; sted kage på et serveringsfad. Brug en pose wienerbrød med en stjerne spids rør eller klat flødeskum på toppen af kagen. Arranger resterende halveret jordbær på flødeskum. At tjene, skæres i kiler med kniv, tørre blade mellem snit.
Næringsindhold: 406 kalorier, 30 g fedt, 76 mg kolesterol, 153 mg natrium 36 g kulhydrat, 3 g fibre; 5 g protein.