- Sæt hyldeblomstsaft i en stor container, dække med 2 glas "kogende vand til pop dem (jeg tilføje flere kviste af pebermynte, med en kartoffel masher knuse bær og jeg varme op. at koge.)
- Strain gennem en klud eller sigte.
- For 1 liter saft tilsættes 100 g sukker og citronsaft. Bring i kog, fjerne fra suppen i første heat, cool og lad flasken til at holde cool. (Jeg lader det koge i 5 minutter, og jeg straks sat i flasker, er den generelle metode til bevarelse af frugtsaft.)
- At lave en sirup, der skal tilføjes 1 kg sukker pr liter saft, koge i 15 minutter.
Der var også en fantastisk blomster af hyldeblomstsaft sirup. Her er hvordan man får det:
- Sæt blomsterne i en container, dæk med vand, lad blød i 24 timer under jævnlig omrøring.
- Filter, tilsæt 500 g sukker pr liter, varme, tilsæt citronsaft, varmen til 80 ° og flaske med det samme.
Du er velkommen til at sende en kommentar for at angive din egne versioner af disse opskrifter ...